Uhapšeni lopovi iz Prištine! Džeparili na pijaci u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 18.Nov.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni lopovi iz Prištine! Džeparili na pijaci u Novom Pazaru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su S. Š. (1960) B. G. (1978), i F. A. (1962) iz Prištine zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili deset krađa i dve teške krađe. Sumnja se da su njih trojica od aprila ove godine, najčešće na pijaci u Novom Pazaru, od oštećenih, iz džepova ili tašni, krali novčanike sa novcem i ličnim dokumentima. Osumnjičeni S. Š. se tereti i da je 6. oktobra ove godine na pijaci u Novom Pazaru šezdesetčetvorogodišnjoj ženi >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << iz Kragujevca iz ruku istrgao novčanik u kom se nalazio novac, mobilni telefon i lična dokumenta, dok se B. G. sumnjiči da je krajem oktobra u Medicinskom centru u Novom Pazaru šezdesetdevetogodišnjem pacijentu ukrao novčanik. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Leskovčanin pokušao s leđa da opljačka žene, jedna lakše povređena

Izvor: JužneVesti.com, 18.Nov.2019

Zbog sumnje da je prošlog vikenda prišao ženama s leđa i iz ruku im oteo torbu, novčanik i mobilni telefon uhapšen je muškarac iz okoline Leskovca. Jedna od žena kojima je prišao je pala i zadobila lakše povrede...Za krivična dela teška krađa na naročito drzak i bezobziran način i razbojništvo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.