Uhapšen zbog paljenja niskog rastinja, sumnja se da je dim uzrok saobraćajne nesreće

Izvor: BKTV News, 19.Okt.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog paljenja niskog rastinja, sumnja se da je dim uzrok saobraćajne nesreće

Kragujevačka policija uhapsili je S.Đ. (67) iz Batočine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

On je osumnjičen da je juče u ranim jutarnjim satima zapalio nisko rastinje na dve katastarske parcele u selu Brzan i time izazvao požar koji se proširio na površinu od 10 hektara u neposrednoj blizini auto-puta Beograd - Niš.

Formirani timovi zbog paljenja useva i ugrožavanja bezbednosti na putevima

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se sumnja, najverovatnije usled dima koji je smanjio vidljivost na auto-putu potom je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je poginula jedna osoba.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.