Uhapšen sa arsenalom oružja u porodičnoj kući u Kragujevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2021, 17:50

Uhapšen sa arsenalom oružja u porodičnoj kući u Kragujevcu

Policija u Kragujevcu zaplenila je više komada oružja i municije i uhapsila osumnjičenog L.R. (45).

Takođe, u kući je pronađena i manja količina marihuane, koju je, kako se sumnja, skrivao 23-godišnji ukućanin, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga nadležnom tužilaštvu.

L.R. se tereti za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U kući držao tri ručne bombe, lovački karabin i dva okvira za automatsku pušku

Izvor: B92, 13.Jan.2021

Policija u Kragujevcu uhapsila je osumnjičenog L. R. (45) i zaplenila više komada oružja i municiju...U njegovoj porodičnoj kući policija je pronašla tri ručne bombe, lovački karabin sa 318 komada municije različitog kalibra i dva okvira za automatsku pušku...Takođe, u kući je pronađena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.