Uhapšen sa 2,7 kg heroina

Izvor: Kurir, 21.Apr.2012, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen sa 2,7 kg heroina

Najveći plen u policijskoj akciji „Mreža“ imali su kragujevački inspektori, koji su uhapsili Željka V. (35) iz Beograda

KRAGUJEVAC - Veliki plen!

žNajveći plen u policijskoj akciji „Mreža“ imali su kragujevački inspektori, koji su uhapsili Željka V. (35) iz Beograda sa 2.750 grama heroina!

- Imali smo informacije da Željko V. već duže prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << heroin u Kragujevcu i okolini. Akciju smo brižljivo pripremali tri meseca, a preksinoć smo je i munjevito izveli. U interesu istrage i radi razbijanja ostatka grupe dilera, ne smem da iznosim tačnu lokaciju na kojoj smo uhapsili Željka V., u čijem smo vozilu i porodičnoj kući otkrili drogu upakovanu u sedam kesa. Vrednost zaplenjenog heroina je oko 70.000 evra i može se reći da je ova akcija jedna od najznačajnijih u poslednje vreme - kaže Ivan Đorović, načelnik Policijske uprave Kragujevac.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.