Uhapšen lažni savetnik premijera

Izvor: NiskeVesti.rs, 20.Okt.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen lažni savetnik premijera

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, uhapsili su Z.C. (1954) iz Kragujevca osumnjičenog da je od novembra 2015. do oktobra 2016. godine, lažno se predstavljajući kao savetnik u kabinetu predsednika Vlade Republike Srbije, od dvoje oštećenih Nišlija uzeo veće količne novca kako bi im, navodno, za uzvrat učinio neke usluge.

Postoji sumnja da je Z.C. predstavljajući se kao Miroslav Milenković, savetnik u kabinetu premijera, od oštećene iz Niša tražio i >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << uzeo 30.000 evra kako bi, posredovao u sprečavanju navodno politički motivisanog hapšenja.
Z.C. se sumnjiči i da je od drugog oštećenog, lažno se predstavljajići i obećavajući zaposlenje u Narodnoj banci Srbije, tražio i uzeo oko 350.000 dinara.
Prilikom susreta sa njima koristio je automobil „citroen C5“, crne boje, sa zatamnjenim staklima, na kome je povremeno postavljao krovno plavo rotaciono svetlo i treptače koje koriste službena vozila.
Kada nije bio u njihovoj blizini, Z.C. im je govorio da se nalazi tamo gde se u tom trenutku nalazio i predsednik Vlade Republike Srbije.
Uhapšen je u Kragujevcu, a sumnja se da je krivično delo počinio u Nišu.
Njemu je  određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu će u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužilaštvu u Nišu, saopštili su iz PU Niš.

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN PREVARANT Lažni Vučićev savetnik uzeo više od 30.000 evra

Izvor: Blic, 20.Okt.2016

Policija je uhapsila Z.C. (62) iz Kragujevca zbog sumnje da je, lažno se predstavljajući kao savetnik u kabinetu predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića, od dvoje oštećenih uzeo 30.000 evra i 350.000 dinara kako bi im, navodno, za uzvrat učinio neke usluge...Lažno se predstavljajući...

Nastavak na Blic...

Uhapšen lažni savetnik u kabinetu predsednika Vlade

Izvor: RTS, 20.Okt.2016

Policija je uhapsila Z. C. iz Kragujevca pošto se od novembra 2015. do oktobra 2016. godine lažno predstavljao kao savetnik u kabinetu predsednika Vlade Srbije i od dvoje oštećenih uzeo novac kako bi im, navodno, učinio neke usluge. Z. C. je uhapšen u Kragujevcu, a sumnja se da je krivično...

Nastavak na RTS...

Lažni savetnik premijera uzeo 30.000 evra

Izvor: juGmedia, 21.Okt.2016, 13:10

NIŠ / KRAGUJEVAC – Policija je uhapsila kragujevčanina Z.C. (1954) iz osumnjičenog da se od novembra 2015. do oktobra 2016. godine, u Nišu lažno se predstavljao kao savetnik u kabinetu predsednika Vlade Republike Srbije i od dvoje oštećenih uzeo novac kako bi im učinio neke usluge...Sumnja...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.