Uhapšen lažni Vučićev savetnik

Izvor: JužneVesti.com, 20.Okt.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen lažni Vučićev savetnik

Zbog sumnje da je, vozeći se u automobilu na koji je postavio rotaciona sveta i predstavljajući se kao savetnik premijera Srbije od nekoliko osoba u Nišu uzeo preko 30.000 evra za razne "usluge", uhapšen je 62-godišnji Kragujevčanin.

Prema navodima niške policije Z. C. se lažno predstavljao kao Miroslav Milenković, a zasada su otkrivene dve njegove "mete".

Od oštećene iz Niša je tražio i uzeo 30.000 evra kako bi, posredovao u sprečavanju navodno politički >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << motivisanog hapšenja - piše u saopštenju.

U drugom slučaju je uzeo oko 3.000 evra obećavajući zaposlenje u Narodnoj banci Srbije.

Očito da je na prevarene građane uticao i automobil koji je prevarant vozio.

Osumnjičeni je, prilikom susreta sa oštećenima koristio automobil „citroen C5“, crne boje, sa zatamnjenim staklima, na kome je povremeno postavljao krovno plavo rotaciono svetlo kao i treptače koje koriste službena vozila - piše u saopštenju.

Kada nije bio u blizini prevarenih građana, dodaje se u saopštenju, govorio im je da se nalazi tamo gde se u tom trenutku nalazio i premijer.

On je osumnjičen da je počinio krivično delo "prevara", a privremeno mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.