Izvor: Danas, 28.Dec.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen hirurg

Kragujevac - Pripadnici kriminalističke policije uhapsili su i nadležnom tužilaštvu priveli V. N. (54), doktora Odeljenja hirurgije Kliničkog centra u Kragujevcu, zbog sumnje da je primio mito.

Policija saopštava da se sumnja da je V. N., od sina pacijentkinje koju je nedavno operisao, u više navrata zahtevao novac, nakon čega je, uoči proteklog vikenda, od njega primio mito u iznosu od 100 evra. Sumnja se da je on sinu pacijentkinje prethodno predočio da će mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << majku otpustiti iz bolnice, iako, zbog težine bolesti, ona nije ispunjavala uslove za otpust. Kod doktora je, odmah nakon primopredaje, pronađena obeležena novčanica. Uhapšenom hirurgu je posle saslušanja određen pritvor.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.