UHAPŠENA DVOJICA OSUMNJIČENA ZA VIŠE KRAĐA

Izvor: Kurir, 07.Dec.2010, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENA DVOJICA OSUMNJIČENA ZA VIŠE KRAĐA

ČAČAK- Policijska uprava u Čačku saopštila je da je uhapsila Dejana Jovanovića (39) i Dušana Nedića (61) iz Kragujevca zbog osnovane sumnje da su počinili više teških krađa.

Oni su uhapšeni posle provale u dva čačanska stana, kafić i apoteku, odakle su ukrali novac, više zlatnih predmeta, televizor i foto aparat.

Njih dvojica će sa krivičnim prijavama biti privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Čačku, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ukrali mesing iz "Rubina" vredan 300.000 dinara

Izvor: Glas javnosti, 08.Dec.2010, 07:12

KRUŠEVAC - Policija je pritvorila tri osobe zbog sumnje da su iz preduzeća "Rubin" u Varvarinu ukrali mesingane predmete vredne oko 300.000 dinara, saopštila je danas Policijska uprava u Kruševcu...Policijsko zadržavanje do 48 sati određeno je Draganu Miloradoviću (37) i Marku Živadinoviću (19)...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.