UHAPŠEN NASILNIK: U pritvoru zbog prebijanja maturanta bejzbol palicom!

Izvor: Kurir, 31.Mar.2013, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN NASILNIK: U pritvoru zbog prebijanja maturanta bejzbol palicom!

KRAGUJEVAC - Iza rešetaka!

Darko R. (20), koji je u četvrtak palicom brutalno pretukao maturanta Politehničke škole Stefana J. (18), uhapšen je u nedelju veče, posle trodnevne potere.

Kako Kurir saznaje u policiji, Darko R. se od četvrtka krio u okolini grada, a u nedelju veče je došao do kragujevačkog naselja Bresnica, u kojem živi, i tu je uhapšen.

Zdravstveno stanje Stefana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << J. i dalje je veoma teško, ali vitalne funkcije su mu stabilne!- Prošlo je 48 sati, a to je najkritičniji period kod povreda glave i mozga.

Doktori su nam rekli da nema poboljšanja, ali i da je najvažnije što se Stefanovo stanje ne pogoršava. To nam daje nadu da će se izvući - rekao nam je Stefanov otac Nebojša J.

On je dodao i da je besan na pravosuđe.

- Šta reći o našem pravosuđu kad je taj monstrum za napad sekirom na učenika i školskog policajca pre dve godine, u dvorištu Tehničke škole, dobio samo pet meseci zatvora, a koliko znam, ni to nije odležao do kraja. Nepopravljivom siledžiji tako je pružena prilika da opet napada - rezignirano je rekao Stefanov otac.

B. V.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

UHAPŠEN NASILNIK: U pritvoru zbog prebijanja maturanta bejzbol palicom!

Izvor: medio.rs, 01.Apr.2013, 01:07

Posle opsežne potrage kriminalističke policije u Kragujevcu, Darko R. je uhapšen je u jednom kragujevačkom prigradskom naselju

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.