U21: Srbija - Danska (15h)

Izvor: B92, 10.Okt.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U21: Srbija - Danska (15h)

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igra u utorak u Kragujevcu (15h) protiv Danske, u četvrtom meču kvalifikacija za EP 2013.

Tim Aleksandra Jankovića se posle tri odigrana meča nalazi na prvom mestu na tabeli sa sedam bodova, jednim više ali i utakmicom više od Danske.

Komadant odbrane mlade selekcije Srbije Milan Milanović nestrpljivo očekuje povratak na teren koji im je bio taličan tokom takmičenja u omladinskoj reprezentaciji Srbije.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kragujevac je naš srećan grad! Dok smo nosili dres omladinse selekcije Srbije nismo nijednom poraženi na stadionu „Čika Dača", a kao posledica svega usledio je plasman na Evropsko prvenstvo. Nestrpljivo očekujemo novi izazov u gradu na Lepenici.”

Štoper italijanske Sijene je svestan da bi pobedom protiv Danske ispravili slabosti koje su se ispoljile tokom susreta u Skoplju.

"Moramo da zadržimo pristup igri kakav smo imali u prestonici Makedonije jer samo tako možemo da svladamo najkvalitetnijeg rivala u grupi četiri. Kvalitetni smo, poznajemo se veoma dobro i nema sumnje da imamo šanse za pobedu u najvažnijem susretu ovog dela kvalifikacija za EP 2013”, dodaoje Milan Milanović

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.