U udesu na putu Mladenovac-Kragujevac poginuo Aranđelovčanin

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu na putu Mladenovac-Kragujevac poginuo Aranđelovčanin

U saobraćajnoj nesreći na putu Mladenovac - Kragujevac kod Topole jedna osoba je nastradala na licu mesta, dok su dve povređene.

Prema nezvaničnim informacijama, do udesa je došlo sinoć oko 21 sat kod restorana "Jezero" na državnom putu Mladenovac - Kragujevac kada je motociklista iz Topole naleteo na vozilo "jugo" u kome se pored vozača nalazila još jedna osoba.

Na licu mesta je nastradao vozač "juga" iz Aranđelovca, a motociklista je zadobio teške telesne povrede ali nije životno ugrožen.

Putnik iz "juga" je zadobio lake telesne povrede.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDES na putu Mladenovac - Kragujevac! VOZAČ POGINUO NA MESTU, dve osobe životno ugrožene!

Izvor: RTV Pink, 12.Avg.2019

U saobraćajnoj nesreći na putu Mladenovac - Kragujevac kod Topole jedna osoba je nastradala na licu mesta, dok su dve životno ugrožene.

Nastavak na RTV Pink...

STRAŠNA NESREĆA KOD MLADENOVCA: Motorom naleteo na kola, vozač POGINUO NA MESTU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019

U saobraćajnoj nesreći na putu Mladenovac - Kragujevac kod Topole jedna osoba je nastradala na mestu, dok su dve povređene...Prema nezvaničnim informacijama, do udesa je došlo sinoć oko 21 sat kod jednog restorana na državnom putu Mladenovac - Kragujevac kada je motociklista iz Topole naleteo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.