U sudaru grčkog i srpskog kamiona poginuo vozač

Izvor: Glas javnosti, 24.Sep.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru grčkog i srpskog kamiona poginuo vozač

KRAGUJEVAC- Vozač kamiona kruševačke registracije poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na auto-putu kod Lapova.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila pošto je došlo do kontakta tog teretnog vozila sa grčkim kamionom, koji ga je, po svemu sudeći, izgurao sa kolovoza.

Kruševljanin je izgubio kontrolu i preko trave podleteo pod desni deo nadvožnjaka, koji mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << prepolovio kabinu.

Vozač je poginuo na mestu udesa.

Udes se dogodio nešto posle pet sati u blizini OMW pumpe, nedaleko od Lapova, a zbog istrage grčki kamion je upućen na vanredni tehnički pregled, dok je vozač zadržan.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Poginuo vozač kamiona kod Lapova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2012

KRAGUJEVAC -..Vozač kamiona kruševačke registracije poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na auto-putu kod Lapova...Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila pošto je došlo do kontakta tog teretnog vozila sa grčkim kamionom, koji ga je, po svemu sudeći,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.