U stanu pronašli mrtve supružnike

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2012, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U stanu pronašli mrtve supružnike

Supružnici Dragoslav J. (89) i Verica J. (87) pronađeni su mrtvi u svom stanu u Ulici kralja Petra Prvog u centru Kragujevca, rečeno je danas u policiji.

Portparol kragujevačke policije Slobodan Lazarević rekao je za agenciju Beta da su supružnike pronašli policajci juče po podne, kada je patrola došla na poziv stanara koji su prijavili da supružnici već nekoliko dana ne izlaze iz stana.

Policajci su ušli u stan i videli mrtve supružnike. Prema rečima Lazarevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nema indicija da je bilo nasilja prema njima, niti nasilnog ulaska u stan. Utvrđeno je da je stan bio zaključan iznutra, a prozori zatvoreni. Istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu je izvršio uviđaj i naložio obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevac: Umrli sami i zaboravljeni

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2012

U svom stanu pronađeni mrtvi supružnici Dragoslav (89) i Verica Jeremić (88). Policija, posle prvih nalaza istrage, isključuje mogućnost nasilne smrti

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.