U lovu ubijen mladić iz nehata

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U lovu ubijen mladić iz nehata

KRALJEVO - Dvadesetogodišnji mladić ubijen je iz nehata u lovu u selu Zakuta kod Kraljeva, a osumnjičeni za ubistvo je uhapšen.

Uhapšen je 60-godišnji Z.J. iz Kragujevca i određeno mu je zadržavanje do 48 časova.

Nesreća se dogodila oko podneva kada je slučajno opalila lovačka puška, vlasništvo Z.J, i pogodila dvadesetogodišnjeg Kragujevčanina, koji je bio u neposrednoj blizini.

Mladić je zadobio teške povrede noge, usljed kojih je preminuo na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << do kraljevačke bolnice.

Uhapšeni je osumnjičen da je izvršio krivično djelo lišenje života iz nehata, saopšteno je iz policije u Kraljevu.

Stradali mladić bio je u grupi lovaca iz Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

TRAGEDIJA: Najboljem prijatelju usmrtio sina u lovu!

Izvor: Cafe.ba, 12.Jan.2015, 11:51

Zoran Jovanović pogodio Milovana Živanovića u nogu, mladić iskrvario..Zoran Jovanović (60) iz Kragujevca uhapšen je juče po podne u Kraljevu zbog sumnje da je iz nehata ubio Milovana Živanovića (20), inače sina njegovog prijatelja...Jovanović je slučajno pogodio Živanovića u nogu, ali je...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.