U UDESU U KNIĆU POGINUO MLADIĆ

Izvor: Kurir, 02.Maj.2011, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U UDESU U KNIĆU POGINUO MLADIĆ

KRAGUJEVAC - Jedan 17-godišnji mladić poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kniću kod Kragujevca, saopštila je danas policija.

Nesreća se dogodila sinoć oko 23.00. Prema navodima policije do nesreće je došlo kada je 20-godišnji Igor B. iz Đurisela koji je upravljao vozilom "Zastava 101" neprilagođenom brzinom i u stanju teške alkoholisanosti (1,73 promila alkohola) izgubio kontrolu nad vozilom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sleteo sa puta i prevrnuo se na krov. U vozilu je bilo još troje ljudi.

Povređeni su M.Ć. iz Đurisela koji je oko ponoći podlegao povredama, 18-godišnji putnik Aleksandar S. iz Goločela kod Kragujevca je zadobio teške, a vozač Igor B. i putnik osamnaestogodišnji Srećko M. iz Đurisela lakše povrede i svi su zadržani na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Neposredno pre ove nezgode, Igor B. je u centru Knića, prilikom mimoilaženja sa "Zastavom 101" pričinio materijanu štetu na "Reno meganu" i bez zaustavljanja se uputio ka Kragujevcu.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu u prisustvu tužioca i pripadnika policije, a naložen je i tehnički pregled vozila.

Nakon izlaska iz Kliničkog centra Igor B. će biti lišen slobode i uz krivičnu prijavu sproveden istražnom sudiji zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.