U Šumadijskom okrugu troje novozaraženih, svi iz Kragujevca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2020, 09:41

U Šumadijskom okrugu troje novozaraženih, svi iz Kragujevca

Prema najnovijim podacima Instituta za javno zdravlje "Kraguj", u Šumadijskom okrugu zabeležena su tri nova pozitivna slučaja na virus korona i to sva tri u Kragujevcu.

U ostalim opština Šumadijskog okruga, Aranđelovcu, Topoli, Rači, Kniću, Batočini, Lapovu, kao ni juče, ni danas nema novozaraženih.

Kako je saopštio direktor Instituta "Kraguj" Dragan Vasiljević, od početka epidemije u tom okrugu ukupno je registrovano 2.343 slučajeva, od čega u Kragujevcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 1.815, Aranđelovicu 168, Topoli 83, Rači 53, Kniću 133, Batočini 75, Lapovu 16.

U kućnoj izolaciji trenutno se na teritoriji celog okruga nalazi 249 osoba, od kojih u Kragujevcu 172, Aranđelovcu 21, Topoli 22, Rači četiri, Kniću 20, Batočini sedam, Lapovu tri.

U Kliničkom centru Kragujevac, prema podacima od jutros, hospitalizovano je 33 pacijenata, od kojih su tri na respiratoru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.