U Kragujevcu zaplenjeno 50 kilograma indijske konoplje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kragujevcu zaplenjeno 50 kilograma indijske konoplje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, u saradnji s kolegama iz Kraljeva, u ataru sela Lipnica, u opštini Knić, pronašli zasad sa 50 kilograma indijske konoplje i uhapsili G. M. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, G. M-a, koji je na toj parceli zasadio i uzgajao biljke indijske konoplje, policijski službenici su zatekli u trenutku dok je obrađivao zasad.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden u Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Kragujevcu zaplenjeno 50 kilograma indijske konoplje

Izvor: Blic, 30.Sep.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, u saradnji s kolegama iz Kraljeva, u ataru sela Lipnica, u opštini Knić, pronašli zasad sa 50 kilograma indijske konoplje i uhapsili G. M. (34) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.