Izvor: Beta, 15.Mar.2019, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kragujevcu sutra 11. protest Jedan od pet miliona

Protest "Jedan od pet miliona" biće održan sutra 11. put u Kragujevcu, a gradjanima će se obratiti profesor iz Beograda Čedomir Čupić i poljoprivrednik iz Čumića Dragiša Djordjević.Gradjani nezadovoljni aktuelnom vlašću okupiće se u 18 časova na platou ispred nekadašnje Robne kuće "Beograd" odakle će krenuti u protestnu šetnju.Kolona gradjana sa pištaljkama i transparentima kretaće se centralnim gradskim ulicama do Djačkog trga kod gimnazije gde će biti održani najavljeni govori.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest 1 OD 5 MILIONA osmi put u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 16.Mar.2019, 09:58

U Vranju je i ovog petka održan protest "1 od 5 miliona - Vranje bez straha", osmi po redu. Dr Zoran Jovanović, professor Filozofskog fakulteta iz Niša, govoreći na protestu "1 od 5 miliona", rekao je da se u Srbiji “Srbi dele na njihove i na one koji nisu njihovi”. Gradonačelnik Paraćina...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.