U Kragujevcu skuplja voda od 1. juna

Izvor: Glas javnosti, 23.Maj.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kragujevcu skuplja voda od 1. juna

KRAGUJEVAC - Upravni odbor javno komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" doneo je odluku da od 1. juna za 10,17 odsto poveća cenu vode, odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda i saglasnost o tome zatražio je od gradskog veća Kragujevca.

U Vodovodu kažu da nije reč o povećanju cena usluga, već o usklađivanju cene vode, odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda, saglasno programu poslovanja za tekuću godinu.

U obrazloženju odluke navodeno je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u prošloj godini cena električne energije povećana za 15, odsto, hemikalija u proseku za 20 odsto, cena goriva i mazuta u proseku 30 odsto, kao i da je rast hemikalija, goriva i maziva nastavljen i u prvih pet meseci ove godine.

Ukoliko gradsko veće, na nekoj od narednih sednica, odobri traženo povećanje građani će umesto 28,80 dinara po kubiku plaćati 31,73 dinara plus osam odsto PDV. Privreda će umesto 56,03 dinara po kubiku plaćati 61,73 dinara, plus PDV.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kragujevcu skuplja voda od 1. juna

Izvor: Kurir, 23.Maj.2012

U Vodovodu kažu da nije reč o povećanju cena usluga, već o usklađivanju cene vode, odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda, saglasno programu poslovanja za tekuću godinu..KRAGUJEVAC - Upravni odbor javno komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" doneo je odluku da od 1. juna za 10,17 odsto...

Nastavak na Kurir...

U Kragujevcu skuplja voda od 1. juna

Izvor: Radio Centar 987, 23.Maj.2012

Upravni odbor javno komunalnog preduzeca Vodovod i kanalizacija doneo je odluku da od 1. juna za 10,17 odsto poveca cenu vode, odvodjenja i preciscavanja otpadnih voda i saglasnost o tome zatrazio je ..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.