U Kragujevcu otvoren sajam automobila Auto Expo 2023

Izvor: AutoBlog, 07.Dec.2023, 17:27

U Kragujevcu otvoren sajam automobila Auto Expo 2023

Zvanično je otvoren sajam automobila “Auto Expo 2023” koji se na Šumadija sajmu održava do nedelje 10. decembra 2023. godine. Organizator ove manifestacije je „Šumadija sajam”, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca. Na samom početku usledilo je obraćanje domaćina ove manifestacije, direktora Šumadija sajma, Aleksandra Štajna. Prisutne izlagače i zvanice pozdravio je i višestruki prvak na brdskim trkama, Mikica Vesnić. Takođe u okviru ceremonije svečanog otvaranja, prisutnim zvanicama i izlagačima, kratkim govorom obratili su se i direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, Branko Stamatović, generalni sekretar Asocijacije uvoznika i delova, Boris Ćorović, a ispred Uprave saobraćajne policije,...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

U Kragujevcu otvoren sajam automobila "Auto Expo 2023"

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2023

​Zvanično je otvoren sajam automobila “Auto Expo 2023” koji se na "Šumadija sajmu" održava do nedjelje 10. decembra 2023. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.