U Kragujevcu glasali Verko i Slavica Đukić- Dejanović

Izvor: Kurir, 06.Maj.2012, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kragujevcu glasali Verko i Slavica Đukić- Dejanović

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić- Dejanović i zamenik predsednika Ujedinjenih regiona Srbije Veroljub Stevanović glasali na svojim glasačkim mestima u Kragujevcu

KRAGUJEVAC-  Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić- Dejanović glasala je u 10 sati u Kragujevcu.

Đukić-Dejanović, koja obavlja i dužnost predsednika Republike, glasala je na biračkom mestu 49 u dečijoj ustanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Nada Naumović", a na glasanje je došla sama.

Lider "Zajedno za Šumadiju" i zamenik predsednika Ujedinjenih regiona Srbije Veroljub Stevanović glasao je u 8.30 sati na biračkom mestu 33 u osnovnoj školi "Moma Stanojlović" u Kragujevcu.

Stevanović, aktuelni gradonačelnik, koga je stranka ponovo kandidovala za tu funkciju, na glasanje je došao sam.

U Kragujevcu na 166 biračkih mesta pravo da glasa ima 152.671 birač.

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma glasao je u 10 sati u selu Končarevu.Marković, koji je rođen i živi u ovom selu, na biračko mesto je izašao sa porodicom.

Glasačke listiće Markovića, posle njegovog zaokruživanja, u kutije je ubacio njegov najstariji unuk.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.