Izvor: JUGpress.com, 27.Nov.2021, 22:11

U Kragujevcu dve blokade

KRAGUJEVAC

Nekoliko stotina Kragujevčana blokiralo je danas glavnu ulicu u centru grada, kod Saborne crkve, a sve je prošlo bez incidenata, jer su policajci iz kordona opušteno komunicirali sa građanima i propuštali one koji su se priključivali blokadi.

Među okupljenima je bio i akademik Dušan Teodorović, koji je rekao novinarima da današnje blokade saobraćajnica širom Srbije predstavljaju početak >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << protesta.

Mislim da je ovo početak, jer sa ovom vlašću nije moguće da se čovek dogovori ljudski, na pristojan i civilizovan način. Nažalost, moraćemo da se borimo na ovaj način, kazao je Teodorović.

Nakon jednočasovne blokade glavne ulice, građani su prošetali do Lepeničkog bulevara, koji je tranzitni pravac na putu Kragujevac–Kraljevo, i ponovo blokirali saobraćaj.

Blokada tog pravca trajala je do 16 časova, nakon čega su se okupljeni mirno razišli.

Izvor: FoNet

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.