U Kragujevac stigla i Milica Danilović

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Avg.2013, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kragujevac stigla i Milica Danilović

Pre dve godine okačila je Milica Danilović Todosić (38) patike o klin istakavši:
- Gotovo je sa rukometom. Imam nameru da uživam u slobodnim vikendima i u svim stvarima za koje nisam imala vremena dok sam igrala. Ipak su iza mene 22 godine profesionalnog bavljenja rukometom, sve je ostavilo traga na mom telu. Dosta je bilo. Ne treba me pogrešno shvatiti, uživala sam u svemu, ali došao je trenutak kad je trebalo stati.
Ali, prva ljubav zaborava nema. Šampionskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ambicijama kragujevačkih Tigrica nije uspela da odoli, iako je već osvojila titulu u Srbiji 2007. sa Knjaz Milošem,pa je posle Licelindena, Lajpciga, Knjaz Miloša i Sagunta došao red da potpiše i ugovor sa Radničkim.
- Dogovorili smo se sve u dve rečenice – kazuje direktor kragujevčanki Stavro Rašković.
Dogovor sa levim bekom postignut je na godinu dana.
- Stiže u sezoni kad je najpotrebnija, kad su nam ambicije najveće, šampionske. Biće od velike pomoći iskustvom, znanjem i autoritetom. Sada imamo kvalitetan spoj mladosti i iskustva, nadam se da će to biti dovoljno za ostvarenje šampionskih snova.
Milica, nekadašnja reprezentativka Jugoslavije i Nemačke, peto je pojačanje kluba, pre nje su došle reprezentativke Srbije Jovana Risović i Ivana Milošević, kao i Ivana Prijović i Jovana Dukić, uz trenera Vladu Šimičića.
Svi su stigli iz Maks sporta, osim Miloševićeve, koja je došla iz Jagodine.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Milica Danilović među „tigricama“

Izvor: KGsport.info, 01.Avg.2013

Šampionske ambicije rukometašica Radničkog rastu iz dana u dan. Potvrda toga je angažovanje bivše reprezentativke Jugoslavije i Nemačke, iskusne Milice Danilović Todosić.. Ova sjajna rukometašica, iza koje stoji 22 godine profesionalne karijere, pre dve godine je rešila da se oprosti od aktivnog...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.