U Kliničkom centru u Kragujevcu obavljaju se samo hitne intervencije

Izvor: RTS, 24.Jun.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kliničkom centru u Kragujevcu obavljaju se samo hitne intervencije

Zbog renoviranja sistema za sterilizaciju u hirurškom bloku kao i Centra za transfuziju u Kliničkom centru u Kragujevcu, obavljaju se samo hitne intervencije. Nastavak redovnog programa operacija očekuje se za desetak dana.
U Kliničkom centru u Kragujevcu, zbog renoviranja sistema za sterilizaciju u hirurškom bloku, obavljaju se samo hitne intervencije, a nastavak redovnog programa operacija očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se, kako kažu, za desetak dana.

Direktor Kliničkog centra u Kragujevcu Nebojša Arsenijević kaže da će to obezbediti bolje uslove rada za hirurge, ali, pre svega, veću bezbednost pacijenata.
Renoviranjem operacionog sistema, dodaje, smanjuje se mogućnost da dođe do bilo kakve
infekcije pacijanata prilikom operativnih zahvata.
rts.kragujevac@rts.rs
+381 34 335 542
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevac: Zbog renoviranja, operišu samo hitne slučajeve

Izvor: Studio B, 24.Jun.2015

U Kliničkom centru u Kragujevcu u toku su radovi na renoviranju sistema za sterilizaciju i Službe za transfuziju krvi, za šta je taj zdravstveni centar iz sopstvenih sredstava obezbedio više od 200.000 evra...Pomoćnik direktora za hirurške grane Kliničkog centra Jasna Jevđić u izjavi Tanjugu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.