U KC Kragujevca smešteno oko 250 pacijenata, od kojih su 54 na intenzivnoj nezi

Izvor: Danas, 25.Nov.2020, 10:46

U KC Kragujevca smešteno oko 250 pacijenata, od kojih su 54 na intenzivnoj nezi

Direktor Kliničkog centra Kragujevac Predrag Sazdanović izjavio je danas da je u toj ustanovi smešteno oko 250 pacijenata, od kojih su 54 na intenzivnoj nezi, a da zbog sve većeg broja prijema i Klinika za psihijatriju ulazi u kovid sistem.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

DRAMATIČNE PRIČE IZ CRVENE KOVID ZONE "Samo pet pacijenata u bolnicu je ušlo NA SVOJIM NOGAMA, svi ostali su morali na nosila, najmlađi pacijent ima 24 godine"

Izvor: Blic, 25.Nov.2020

Jedna po jedna bolnica ulazi u kovid sistem. Prvi put su u crvenoj zoni i Klinika za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije i Bolnica "Sveti Sava". Doktori iz tih bolnica apeluju na poštovanje mera jer je sistem opterećen, a lekari na ivici snaga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.