U Aranđelovcu poginuo motociklista, uhapšena žena

Izvor: B92, 10.Avg.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Aranđelovcu poginuo motociklista, uhapšena žena

Kragujevačka policija saopštila je da je uhapsila D. B. (39) iz Aranđelovca, osumnjičenu da je naletela na motociklistu koji je od zadobijenih povreda preminuo.

U saopštenju je navedeno da je 48-godišnji muškarac iz Aranđelovca koji je upravljao motociklom "pjađo" imao prvenstvo prolaza.

D. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će uz krivičnu prijavu biti sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nastradao motociklista u Aranđelovcu, uhapšena žena

Izvor: Radio 021, 10.Avg.2018

Kragujevačka policija saopštila je da je uhapsila D. B. (39) iz Aranđelovca osumnjičenu da je naletela na motociklistu koji je od zadobijenih povreda preminuo...U saopštenju je navedeno da je 48-godišnji muškarac iz Aranđelovca koji je upravljao motociklom "piađo" imao prvenstvo prolaza...D....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.