Tuga: Preminula devojčica iz Kragujevca koju je udario automobil

Izvor: B92, 01.Jan.2023, 17:34

Tuga: Preminula devojčica iz Kragujevca koju je udario automobil

Trinaestogodišnja devojčica iz Kragujevca, koju je 7. decembra udario automobil kod pešačkog prelaza u blizini šoping centra, preminula je noćas.

Preminula je u Univerzitetskom Kliničkom centru u Kragujevcu.

To je potvrdila Maja Jović, predstavnica roditelja, koji su nakon nesreće organizovali skup, tražeći od nadležnih da na tom mestu postave saobraćajnu signalizaciju.

Kako su danas najavili, roditelji i članovi odbojkaškog kluba u kojem je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devojčica trenirala, ponovo će se okupiti, na istom mestu, kako bi zapalili sveće i zatražili od nadležnih pravdu, jer kako su rekli, vozač automobila, koji je usmrtio devojčicu je i dalje na slobodi.

Devojčica će biti sahranjena u utorak na groblju Bozman u Kragujevcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula devojčica koju je udario automobil na pešačkom prelazu u Kragujevcu

Izvor: RTS, 01.Jan.2023

Trinaestogodišnja devojčica iz Kragujevca, koju je 7. decembra udario automobil na pešačkom prelazu u blizini šoping centra u tom gradu, preminula je noćas u Univerzitetskom kliničkom centru. . Da je devojčica preminula za RTS su potvrdili u Kliničkom centru u Kragujevcu...

Nastavak na RTS...

Kragujevac, protest na mestu na kojem je poginula devojčica

Izvor: RTS, 02.Jan.2023, 13:48

Roditelji učenika iz škole "Treći kragujevački bataljon", drugovi iz škole i odbojkaškog kluba, građani, okupili su se na pešačkom prelazu u kragujevačkom Bulevaru kraljice Marije na kome je 7. decembra automobil udario trinaestogodišnju devojčicu. . Od posledica...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.