Trojica Kragujevčana osumnjičeni za otmicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2011, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica Kragujevčana osumnjičeni za otmicu

KRAGUJEVAC -

Trojica Kragujevčana - Ognjen P. (19), Lazar M. (18) i J. M. (17) uhpšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo otmica i uz krivičnu prijavu privedeni su istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu, saopštila je danas policija.

Kako je navedeno, Ognjen P. i Lazar M, kojima je sudija posle saslušanja odredio pritvor, 21. jula ove godine su, pola sata posle ponoći, u naselju Brioni u Kragujevcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << presreli Zorana N. (38) i počeli da ga tuku zbog navodnog duga od 1.000 evra.

Da im Zoran N. ne bi pobegao, iz pištolja su ispalili dva metka i naterali ga da uđe u prtljažnik automobila marke "audi" kojim su ga odvezli u šumu na obližnjem brdu Bešnjaja, navedeno je u saopštenju u kojem se dodaje da je sa njima pošao i maloletni J.M. koga su u međuvremenu sreli u jednoj od ulica, nedaleko od otmice.

Kada su stigli na Bešnjaju, sva trojica su izvukli Zorana N. iz prtljažnika i nastavili da ga tuku, udarajući ga rukama i nogama po telu.

U jednom trenutku Zoran N. im se istrgao i pobegao u šumu, a otmičari su u pravcu u kom je pobegao dva puta pucali iz pištolja.

Zoran N. se skrivao u šumi i pešačenjem do jutarnjih sati došao do prve kuće odakle je telefonom pozvao policiju, kaže u saopštenju i dodaje da je od nanetih udaraca zadobio lake telesne povrede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.