Troje stradalih u udesu kod Čačka

Izvor: B92, Beta, 01.Jan.2011, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje stradalih u udesu kod Čačka

Čačak -- Tri mlade osobe su poginule, a dve su povređene, kada je u mestu Parmenac kod Čačka, oko 45 minuta posle ponoći, automobil upao u Zapadnu Moravu.

Poginuli su Maja M. (22), Nemanja A. (21) iz Kragujevca, kao i Ivan J. (24) iz opštine Rekovac. Lakše su povređeni Davor D. (20) i Marko M. (20) iz Kragujevca

Do nesreće je došlo kada je vozač "renoa", iz još neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na desnu stranu kolovoza i udario u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drvo, nakon čega se vozilo prevrnulo i sletelo u Zapadnu Moravu.

Maja M. podlegla je povredama na licu mesta, a njeno telo izvukli su iz reke ronioci Policijske uprave u Čačku.

Policija je, nešto posle 14 časova, uspela da pronađe i još dva beživotna tela putnika iz automobila. Za njihovim telima policajci i ronioci pretraživali su teren i reku više sati.

Uviđaj na licu mesta obavio je istražni sudija Osnovnog suda u Čačku.

Lekar Urgentne službe čačanske bolnice Saša Jovanović rekao je da su dvojica povređenih mladića dovezeni oko 1:20 sati sa povredama glave i grudnog koša.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.