Trijumf muzike i humanosti: Dragana u Kragujevcu pokrenula lavinu emocija, i najveću humanitarnu akciju u istoriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 22:49

Trijumf muzike i humanosti: Dragana u Kragujevcu pokrenula lavinu emocija, i najveću humanitarnu akciju u istoriji

Pokrenula je lavinu emocija!

Ono što nikome nije pošlo za rukom, uspela je Dragana Mirković, da na turneji obeleži četiri decenije veličanstvene karijere, ali i da pomogne ljudima kojima je to najpotrebnije i da druge inspiriše da krenu njenim stopama!

Ovo je bilo vidljivo već na prvom koncertu u sklopu dela turneje u Srbiji, gde je u Kragujevcu pred prepunom halom Jezero pokrenula lavinu emocija i na najbolji način u Srbiji otpočela svoju jubilarnu turneju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Dobro veče svima, hvala vam što ste večeras kao i svih ovih godina deo mog života. Neizmerno sam srećna što baš iz Kragujevca kreće zagrevanje za Arenu jer ovo je grad koji me je uvek čekao raširenih ruku. Mi smo večeras deo muzike koja traje decenijama, ali i deo humanitarne priče zvog koje sam vam posebno zahvalna - rekla je Dragana na početku spektakla a publika ju je nagradila ovacijama.

Usledili su hitovi koje su Kragujevčani horski pevali sa regionalnom muzičkom zvezdom, pokazavši još jednom zašto su ovu turneju čekali godinama. Posle spektakla u Kragujevcu na kome joj je specijalni gost bila Mira Škorić, Dragana je odmah otputovala za Beograd gde će 16. I 17. Imati koncerte u Štark areni za koje već mesecima vlada nezapamćeno interesovanje
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.