Tri putnika u drugo kolo kvalifikacija za LE, dva gola Kragujevčanina i jedno veliko iznenađenje

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri putnika u drugo kolo kvalifikacija za LE, dva gola Kragujevčanina i jedno veliko iznenađenje

Večeras odigrane prve tri revanš utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Najveće iznenađenje dogodilo se u Sofiji, gde je predstavnik Bugarske, ekipa Levskog, eliminisana u dvomeču sa Vaduzom iz Lihtenštajna.

Vaduz je prvi meč na svom terenu dobio sa 1:0, večeras je Levski uzvratio pobedom od 3:2, nedovoljnom za plasman u sledeće kolo. Tragičar utakmice je Rumun Sergiju Bus, koji u 76. minutu nije iskoristio jedanaesterac.

Škotski Rendžers >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << večeras nije uspeo da pobedi, odigrao je bez golova u Makedoniji protiv Škupija, ali za plasman dalje Džerardovoj ekipi bila je dovoljna pobeda u prvom meču od 2:0.

Najubedljiviji je bio mađarski Honved, koji je uspeo da eliminiše i drugog makedonskog predstavnika, ekipu Rabotničkog. Posle poraza od 2:1 u prvom meču u Skoplju, Honved je večeras slavio sa 4:0, a ključni čovek u pobedničkoj ekipi bio je rođeni Kragujevčanin Filip Holender, koji je sa dva gola, u 6. i 16. minutu omogućio mirniji nastavak meča Honvedu.

U drugom poluvremenu, još dva gola postigao je Brazilac Danilo.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.