Tri medalje za bicikliste Radničkog na Kupu Srbije (FOTO)

Izvor: KGsport.info, 20.Jan.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri medalje za bicikliste Radničkog na Kupu Srbije (FOTO)

Biciklisti Radničkog imali su još jedan uspešan takmičarski vikend. Na četvrtoj, ujedno i finalnoj trci ovogodišnjeg Kupa Srbije u ciklo krosu, održanoj u Beogradu, okitili su se sa ukupno tri medalje.
Jak vetar i sneg dodatno su opeteretili sve takmičare na klizavoj stazi u voždovačkim Šumicama, ali su biciklisti kragujevačkog kluba pokazali sposobnost da i u ovako teškim vremenskim uslovima ostvaruju odlične rezultate.

Desetogodišnja Iva Pavlović, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << najmlađa učesnica ovogodišnjeg Kupa Srbije, osvojila je prvo mesto u poslednjoj trci ovog takmičenja i ujedno trijumfovala u generalnom plasmanu. Treba istaći i Dušana Pavlovića, koji je u trci mlađih kadeta osvojio četvrto mesto.

Kada je u pitanju seniorska konkurencija, Aleksa Marić je osvojio drugo mesto na trci u Šumicama, što mu je bilo dovoljno za prvo mesto u generalnom plasmanu, dok je Aleksandar Marić nadmoćno pobedio svoje rivale u trci masters kategorije (stariji od 30 godina) i takođe trijumfovao u generalnom poretku.
Priliku da ponove dobre rezultate sa Kupa Srbije biciklisti Radničkog imaće u svom gradu polovinom februara, kada je na programu Sretenjska trka, koja ujedno i otvara Zimsku biciklističku ligu.
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.