Trajković: Svaka naredna utakmica nam je presudna

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 14:46

Trajković: Svaka naredna utakmica nam je presudna

Nišlije gostuju u Kragujevcu.

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nikola Trajković izjavio je pred utakmicu sa kragujevačkim Radničkim, da je svaka naredna utakmica u nacionalnom šampionatu presudna za njegov tim.

Niški Radnički u nedelju od 13 časova gostuje kragujevačkom Radničkom u utakmici 20. kola Superlige Srbije.

- Odradili smo fizički aspekt priprema na zadovoljavajućem nivou. Igrači su bili maksimalno koncentrisani, profesionalni. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zadovoljan sam onim što smo ostavili iza sebe i sada prelazimo u takmičarski period gde nemamo više prava da pričamo o tome da je Radnički igrao dopadljiv fudbal, a da nije donosio bodove. Svaka utakmica nam je presudna i na svakoj moramo da popravljamo saldo. Promenili smo "krvnu sliku" svlačionice, doveli smo nove igrače - istakao je Trajković.

Dodaje da zna šta može da se očekuje od kluba iz Kragujevca.

- Bili smo na pripremama jedni pored drugih, dosta smo skautirali jedni druge, znamo šta možemo da očekujemo. U pripremnom periodu su probali novi sistem, 4-4-2 u rombu, isto tako spremamo se i za druge sisteme, one u kojima su završili polusezonu. Igrači su dobili sve potrebne informacije, spremni smo za sve opcije -  zaključio je Trajković.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.