Tokom vikenda Kragujevački plesni Festival

Izvor: Šumadija Press, 29.Maj.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom vikenda Kragujevački plesni Festival

U Kragujevcu će u subotu i nedelju, 30. i 31. maja, u sportskoj hali „Jezero“, biti održan četvrti međunarodni Kragujevački plesni Festival.

Za takmičenje je prijavljeno 2.200 učesnika iz 40 plesnih klubova, koji dolaze iz Makedonije, Crne Gore i Srbije, a sudije stižu i iz Finske, Švedske, Portugala.

Tokom dva dana, takmičenja će se održavati u tri kategorije, „Performing arts“, „Street dance“ i „Latino ples“.

Festival će u subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << trajati od 9 do 22 sata, a u nedelju od 9 do 20.45 sati.

Pored takmičarskog dela u plesu, bira se i najbolji plesni video, a najbolje učesnike očekuju nagrade koje su obezbedili sponzori.

Deo festivala su i plesne radionice koje održavaju vrhunski plesači iz zemlje, kao i gosti iz Švedske i Finske.

Festival je osnovan 2012. godine, takmičarskog je karaktera i neguje sportski duh, ali i ljubav prema plesu i efektima koje ples ima na razvoj tela i uma, naglašavajući umetničku komponentu autentičnog plesnog izraza.

Ulaz se, kao i svake godine, plaća ali cena nije određena, pa svako uplaćuje sumu prema svojim mogućnostima.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Povezane vesti

Kragujevački plesni festival ovog vikenda

Izvor: Kragujevac.rs, 29.Maj.2015

U organizaciji plesnog kluba ''Fiesta'' i ''Dols'' u subotu i nedelju, 30. i 31.maja biće održan KG plesni festival u hali “Jezero”, na kome će učestvovati 2200 učesnika iz 40 plesnih klubova iz zemlje i regiona. Pokrovitelj takmičenja je grad Kragujevac...Tim povodom danas je održana...

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.