Titanik: Krv i čelik na stogodišnjicu od tragedije!

Izvor: S media, 10.Okt.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Titanik: Krv i čelik" na stogodišnjicu od tragedije!

Serija "Titanik: Krv i čelik", koja se, između ostalog, snimala u Beogradu i Kragujevcu, još jednom će predstaviti priču o poznatom putničkom brodu. Međutim, ovoga puta u centru pažnje neće biti trenutak kada je brod potonuo, već kada je počeo da se gradi.

Sledeće godine navršava se stogodišnjica od potapanja Titanika, pa ne čudi što se tim povodom već snimaju razne emisije, serije i filmovi.

"Titanik: Krv i čelik" naslov je serije koja će imati dvanaest epizoda, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << a koja će govoriti o tome kako je luksuzni brod nastajao u Belfastu.

- Ne radi se o potapanju Titanika, već o ljudima koji su bili odgovorni za njegov dizajn i izgradnju. Publika će moći da upozna mesto i vreme u kome se sve odvijalo, rekao je glumac Žerar Mekarti, koji u pomenutoj seriji tumači ulogu mladog bogataša, prenosi Blic.

U seriji "Titanik" i 40 glumaca iz Srbije

Titanik u 3D verziji u bioskopima 2012.

Novi film i serija o Titaniku (VIDEO,FOTO)

Osim Mekartija, članovi glumačke ekipe su i Alesandra Mastronardi, Derek Džejkobi, Niv Kempbel i drugi, a veliku pažnju publike sigurno će privući i Kris Not, poznat po ulozi Zverke u hit seriji "Seks i grad".

- Not glumi bogataša Džej Pi Morgana, koji je zaista postojao, otkrio je Mekarti i dodao:

- Oduševljen sam glumačkom ekipom. Fenomenalna je.



Serija "Titanik: Krv i čelik" trenutno se snima u Irskoj, a zanimljivo je da će većina kadrova biti naknadno kompjuterski obrađena.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.