„Tigrice“ protiv Minakve za kraj

Izvor: KGsport.info, 04.Mar.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Tigrice“ protiv Minakve za kraj

Foto: Simona Blagojević
U osamnaestom, poslednjem kolu ligaškog dela takmičenja u SRLS, rukometašice Radničkog gostuju sutra ekipi Minakva-Vojvodine u Novom Sadu. Biće to duel između ekipe koja se bori za titulu i ekipe koja se grčevito bori za opstanak, pa je jasno ko ima ulogu favorita.
Kragujevčanke još uvek imaju teoretske šanse da se domognu prvog mesta na tabeli pred početak plej-ofa, ukoliko Izvor izgubi na domaćem terenu od Kučeva, u šta je teško >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << poverovati. Bez obzira na sve, sigurno je da će aktuelne šampionke Srbije dati svoj maksimum na terenu u želji da dođu do nove, četrnaeste pobede u prvenstvu.
„Idemo u Novi Sad posle velike pobede u derbiju sa Izvorom, gde smo dokazali da ova mlada ekipa ima ogroman potencijal. Utakmica sa Minakvom praktično i nema veći rezultatski značaj, pošto ćemo mi sigurno igrati plej-of, a naš domaćin nastavlja takmičenje u plej-autu. Ipak, to ne znači da će biti opuštanja u našim redovima. Igraćemo maksimalno angažovano, ali ću se potruditi da pružim šansu igračicama koje nisu imale značajniju minutažu u dosadašnjem delu sezone.“ – poručio je trener Radničkog Aleksandar Radosavljević.
Prvi meč između ova dva tima u „Jezeru“ očekivano je pripao Kragujevačnkama, koje su slavile sa 38:22, a sličan ishod očekuje se i u sutrašnjem duelu.
Meč između Minakva-Vojvodine i Radničkog igra se sutra u hali „Slana bara“, sa početkom u 18 časova.
ANĐELA JANJUŠEVIĆ SE SELI U MAĐARSKU
Foto: Zoran Petrović
Srpska reprezentativka i zvanično najbolja igračica Srbije u 2015. godini Anđela Janjušević najverovatnije napušta ekipu Radničkog na kraju sezone. Njena nova destinacija biće mađarski Šiofok.
Sjajna levoruka rukometašica karijeru je započela u Voždovcu, da bi preko beogradskog Milenijuma stigla u Kragujevac. U Radničkom je provela tri sezone i do sada osvojila dve titule prvaka države.
Za seniorsku reprezentaciju Srbije debitovala je na Svetskom prvenstvu u Hrvatskoj 2014. godine, a na Univerzijadi u Južnoj Koreji je osvojila bronzanu medalju.

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.