„Tigrice“ iz Bora kreću u odbranu Kupa Srbije

Izvor: KGsport.info, 11.Apr.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Tigrice“ iz Bora kreću u odbranu Kupa Srbije

Nakon što su porazom od Izvora pre dva dana izgubile i teoretsku šansu za odbranu titule državnog prvaka, rukometašicama Radničkog preostaje borba za trofej u Kupu Srbije, koji su osvojile prošle godine pobedom nad Jagodinom u finalnom meču. Tim Aleksandra Radosavljevića takmičenje u ovogodišnjem Kupu Srbije započinje sutra gostovanjem u Boru protiv istoimene ekipe, člana Super B lige.
„Tigrice“ su u evidentnom padu forme, što se vidi i po rezultatima na startu plej-ofa. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Titula je već izgubljena, pa će u taboru kragujevačkog tima veću pažnju posvetiti borbi za odbranu trofeja u Kupu Srbije.
Prvi rival u četvrtfinalu ovogodišnjeg kup takmičenja biće niželigaš Bor, ekipa koja se trenutno nalazi na drugom mestu Super B lige. U Radničkom su svesni uloge favorita u ovom dvomeču, ali nemaju nameru da potcene svog rivala.
„Nakon nekoliko pehova koje smo imali sa povredama pojedinih igračica, i posle lošije odigranih poslednjih nekoliko utakmica u prvenstvu, start takmičenja u Kupu Srbije dočekujemo sa velikim ambicijama, sa ciljem da odbranimo trofej osvojen prošle godine. Utakmicu protiv Bora nećemo olako shvatiti, iako se radi o ekipi koja igra niži rang takmičenja. Nadam se da ćemo se zahvaljujući našoj velikoj želji i borbenosti vratiti sa ovog gostovanja kao pobednici.“ – poručuje Andrijana Tatar, pivot Radničkog.

Prvi četvrtfinalni duel između Bora i Radničkog na programu je sutra u SC „Bor“, sa početkom od 17 časova. Revanš je zakazan za 27. april u hali „Jezero“.
Foto: Simona Blagojević
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Ekonomac protiv Novog Pazara u polufinalu Kupa Srbije

Izvor: KGsport.info, 12.Apr.2016, 16:58

. Kragujevački Ekonomac sastaće se sa ekipom Novog Pazara u polufinalu ovogodišnjeg Kupa Srbije, odlučeno je današnjim žrebom u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije. Taj meč na programu je u sredu, 20. aprila, u hali „Jezero“, a iste ekipe odmeriće snage četiri dana ranije u 18. kolu Prve...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.