„Tigrice“ dočekuju Pančevke u Kupu Srbije (sreda, 16.30h)

Izvor: KGsport.info, 19.Apr.2017, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Tigrice“ dočekuju Pančevke u Kupu Srbije (sreda, 16.30h)

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa Srbije, rukometašice Radničkog ugostiće danas u hali „Jezero“ od 16 časova i 30 minuta ekipu Pančeva. Pobedom u ovom dvomeču popularne „tigrice“ plasirale bi se na završni turnir i dobile priliku da se bore za jedini trofej u ovoj sezoni.
Četiri puta zaredom kragujevačke rukometašice plasirale su se u samu završnicu Kupa Srbije, a samo jednom imale su tu čast da podignu trofej namenjen najboljoj ekipi u ovom takmičenju. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info <<
Ove godine, na putu ka finalnom turniru, čeka ih ekipa Pančeva koja se takmiči u Super B ligi. Jasno je da popularne „tigrice“ imaju ulogu apsolutnog favorita, koja moraju da opravdaju i na terenu.
U ostalim mečevima četvrtfinala Kupa Srbije sastaju se: Medicinar – Bekament Bukovička Banja, Naisa – Jagodina i Železničar – Metalac.
Revanši su na programu 3. maja.
Foto: Simona Blagojević
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Tigrice ubedljive u cetvrtfinalu Kupa

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 19.Apr.2017

Rukometasice Radnickog su u prvoj utakmici cetvrtfinala kupa Srbije ubedljivo su savladale ekipu Panceva 34:22 (15:15) i tako napravile znacajan iskorak ka ostvarenju cilja - plasmanu na zavrsni turnir (F4). Domace rukometasice su usle opustenije u utakmicu i posle pocetnog vodjstva 3:1 u 4. minutu,..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.