Teški izazovi za kragujevačke košarkašice

Izvor: KGsport.info, 23.Jan.2016, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teški izazovi za kragujevačke košarkašice

Utakmicama 15. kola danas se nastavlja Prva liga Srbije za košarkašice. Kragujevački klubovi imaće teške zadatke: Šumadija će dočekati trećeplasirani Vršac, dok Radnički ide u goste četvrtoplasiranoj Vrbas Medeli.
„Šumadinke“ su i u prošlom kolu neprijatno iznenadile svoje simpatizere porazom u Nišu od domaćeg Studenta. Večeras će izabranice trenera Jakovljevića imati težak posao da prekinu niz od tri uzastopna poraza protiv jednog od kandidata za plej-of, ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Vršca. Vrščanke su vezale četiri uzastopne pobede, pa u Kragujevac stižu sa željom da upišu nova dva boda. Prvi duel ova između dva tima pripao je Vršcu (65:57).
Utakmica se igra u hali „Gordana Goca Bogojević“ sa početkom u 17 časova.
Radnički je, za razliku od svog gradskog rivala, u prošlom kolu lagano izašao na kraj sa slabašnim Borom. Ovaj trijumf je ujedno i podigao samopozdanje ekipi Vesne Despotović pred večerašnje gostovanje Vrbas Medeli. Tradicionalno, Radnički je u prošlosti loše prolazio na gostovanjima u Vrbasu, pa je ovaj duel prilika da se sruši ta negativna tradicija. U prvom meču ove sezone Kragujevčanke su slavile sa 66:61 i tako pokazale da znaju put do pobede protiv neugodnih Vrbašanki.
Duel između Vrbas Medele i Radničkog igra se u Centru fizičke kulture „Drago Jovanović“ od 19 sati.
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.