Teška nesreća u Kragujevcu

Izvor: Press, 14.Sep.2013, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća u Kragujevcu

Kako je navedeno u saopštenju, u Urgentnom centru na lečenju su zadržane Nevena U. (22) i Jovana P. (20) koje su zadobile teške povrede, kao i lakše povređena Tatjana P. (20).

"Do nezgode je došlo kada je Ivica K. (30) iz Kragujevca automobilom marke "fiat marea", koji se kretao desnom saobraćajnoj trakom u ulici kneza Mihaila, oko 3 sata i 20 minuta, naglo skrenuo u levu stranu, pa je došlo do kontakta tog i vozila marke ''audi80'' u kome se nalazilo pet devojaka iz Kragujevca, a kojim je upravljala Marijana V.", navedeno je u saopštenju.

Nakon tog kontakta "audi80" je udario u betonski branik na razdelnom ostrvu, nastavio kretanje i levom bočnom stranom udario u metalni stub ulične rasvete.

Policija je Ivici K. odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati i posle čijeg isteka će biti sproveden nadležnom istražnom sudiji zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kako je navedeno u saopštenju, na mestu udesa poginula je Dragana P., a nakon pola sata povredama je u Klinickom centru podlegla Marijana V.

"Od tri povredene devojke jedna je životno ugrožena. Ima povrede oba donja ekstremiteta i karlice i rano jutros je operisana", izjavio je Tanjugu direktor Urgentnog centra u Kragujevcu Dragče Radovanović.

Naglašavajući da su druge dve pacijentkinje takođe zbrinute u Urgentnom centru i da su u stabilnom stanju, Radovanović je naveo da jedan od njih ima tešku povredu grudnog koša.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U KRAGUJEVCU: Dve devojke poginule, tri povređene!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Sep.2013

U saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu jutros su poginule su dve devojke, a tri su povređene posle izletanja automobila sa kolovoza u Ulici Kneza Mihaila

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.