Tekvondisti niškog Feniksa na dva turnira osvojili 14 medalja

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jun.2022, 12:53

Tekvondisti niškog Feniksa na dva turnira osvojili 14 medalja

Mladi niški tekvondisti iz TK Feniks nastavljaju sa zapaženim rezultatima na takmičenjima širom Srbije, a da tekvondo ne mora da brine za svoju budućnost pokazuju i rezultati sa takmičenja u Kragujevcu i Obrenovcu, gde su osvojene jedna zlatna, 6 srebrnih i 7 bronzanih medalja.

U konkurenciji 450 takmičara iz 23 kluba sa ”Grmeč opena” održanog u subotu, 4. juna u Obrenovcu, niški klub vratio se sa po dve srebrne i bronzane medalje. Druga mesta osvojile su Maša Stevanović >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Staša Petrović, koja se okitila i bronzanom medaljom, dok je na 3. mestu takmičenje završila i Iskra Stevanović. U Obrenvcu osvojene po dve srebrne i bronzane medalje; foto: TK Feniks

Na ”Prestiž kupu” održanom u Kragujevcu krajem maja zlatnu medalju osvojio je Mihajlo Jevtić. Srebrne medalje osvajali su Maša Stevanović, Novak i Luka Macanović, kao i Staša Petrović. Na najniži stepenik pobedničkog postolja popeli su se Vukman Petrović, Novak Kostić, Vuk i Iva Urošević i Dunja Vojinović.

Iz niškog kluba ističu da su izuzetno ponosni na sve osvajače medalja, ali i na one koji su se sportski borili, a čije vreme tek dolazi. Dodaju i da ih u nastavku sezone očekuju nova nadmetanja, odakle će, nadaju se, donositi nove medalje.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.