Taksista automobilom udario komunalnog policajca

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2015, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksista automobilom udario komunalnog policajca

Komunalni policajac Boris Đokić iz Kragujevca zadobio je lakšu povredu kolena kada ga je, prilikom kontrole linijskog taksi prevoza koji nije dozvoljen u tom gradu, automobilom udario taksista, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi.

Načelnica komunalne inspekcije Ane Sokolović rekla je da je Đokić trenutno u bolnici, kao i da će u toku dana biti pušten kući, a da će protiv lica koje je ga je udarilo automobilom biti podneta krivična prijava. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Ona je navela da su komunalni policajci od početka godine, u kontroli taksi prevoza, deset puta napadnuti, kao i da u proteklih dana od kada je pojačana kontrola taksi prevoza, svakodnevno doživljavaju neprijatnosti.

Đokićev kolega Zoran Marjanović ispričao je da su njih dvojica jutros oko osam sati na autobuskom stajalištu "Ured" u centru grada, zatekli lice koje je na autobuskom stajalištu zaustavilo automobil kako bi primilo putnike.

- Automobil je imao oznaku taksi prevoza, a kako u Kragujevcu-nije dozvoljen auto-taksi linijski prevoz, zatražio sam lična dokumenta od lica koje je upravljalo vozilom, dok je kolega Đokić za to vreme fotografisao automobil - rekao je Marjanović.

On je dodao da se lice koje je upravljalo tim vozilom pomerilo odatle, krenuo automobilom napred 10 metara, da bi se zaustavio na skretanju u blizini autobuskog stajališta, gde se raspravljalo sa komunalnim policajcima, a potom i automobilom krenuo na Đokića.

- Đokić je izgubio ravnotžu i pridržavao se za retrovizor kako ne bi pao - rekao je Marjanović i dodao da su potom pozvali policiju, koja je došla na uviđaj.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Taksista automobilom "pokosio" komunalca!

Izvor: Mondo, 30.Jul.2015

Komunalni policajac Boris Đokić iz Kragujevca je povređen kada ga je, prilikom kontrole linijskog taksi prevoza koji nije dozvoljen u tom gradu, automobilom udario taksista...Foto: MONDO - Petar Stojanović..  Načelnica komunalne inspekcije Ane Sokolović rekla je da je Đokić trenutno u bolnici,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.