Takmičenje u žvrljanju

Izvor: Blic, 09.Apr.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje u žvrljanju

Takmičenje "Red Bull ŽvrljArt" biće održano na Arhitektonskom fakultetu u ponedeljak od 10 do 17 sati. Studenti će moći da žvrljaju na licu mesta dok uživaju u dobroj muzici i tako uđu u trku za titulu kralja žvrljanja.

"ŽvrljArt" je kreativno takmičenje u kome studenti na listu papira A5 formata, grafitnom olovkom ili hemijskom mogu da nažvrljaju bilo šta, karikaturu profesora, digitron koji leti ili da jednostavno puste mašti na volju.

Takmičenje traje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do kraja aprila, a u maju će biti organizovane izložbe pristiglih radova u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Stručni žiri oceniće najbolje radove 13. maja, a pored titule kralja žvrljanja autor najboljeg crteža dobiće i dve karte za žurku "Sensation" kao i autfit po izboru. Nagrade za drugo i treće mesto su "ajpod nano" i "ajpod shufle".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.