Izvor: Pančevac-online.com, 23.Apr.2023, 14:15

TRAGEDIJA NA MAGISTRALNOM PUTU KOD GORNJEG MILANOVCA: Izgubio kontrolu nad motorom, pa podleteo pod autobus

Na magistralnom putu Topola – Gornji Milanovac u selu Vinča došlo je do teške saobraćajne nesreće kada je vozač motora izgubio kontrolu nad dvotočakšem i podleteo pod drugo vozilo. – Vozač motora je dečko A.P. iz Gornjeg Milanovca star 26 godina. On je sa teškim telesnim povredama hospitalizovan u Kliničkom centru Kragujevac, ali nažalost nije […] The post TRAGEDIJA NA MAGISTRALNOM PUTU KOD GORNJEG MILANOVCA: Izgubio kontrolu nad motorom, pa podleteo pod autobus appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

VOZ NALETEO NA TRAKTOR U KUKUJEVCIMA: Lokomotiva mu odvalila prednje točkove FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Apr.2023, 10:33

U selu Kukujevci jutros je došlo do saobraćajne nesreće kada je voz naleteo na traktor. Zasad je nepoznato ima li u ovoj nesreći povređenih.   View this post on Instagram   A post shared by 192.RS (@192_rs) Kukujevci su naselje u opštini Šid, u Sremskom okrugu. Nalazi se na magistralnom putu...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.