TEŽAK UDES KOD TOPOLE: Sudar motora i automobila, ima povređenih

Izvor: Večernje novosti, 12.Avg.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES KOD TOPOLE: Sudar motora i automobila, ima povređenih

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 22 sata na putu Topola-Beograd. Prema nezvaničnim informacijama, tri osobe su povređene i prebačene u KC Kragujevac Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 22 sata na putu Topola-Beograd. Prema nezvaničnim informacijama, tri osobe su povređene i prebačene u KC Kragujevac.Kako prenosi topolski radio "IFM", nesreća se dogodila na delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << puta kod restorana "Jezero" blizu ulaza u Topolu.Uviđaj je u toku, a u udesu je učestvovao motociklista i automobil marke "jugo". Prema nepotvrđenim informacijama, motociklista se zakucao u "juga" u kojem su se u tom momentu nalazile dve osobe.Put je zatvoren za saobraćaj. Policija apeluje da se koriste alternativni pravci (Stari put preko Aranđelovca).PROČITAJTE I: Nulta tolerancija za alkohol sprečava tragedije na drumu?

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU TOPOLA - BEOGRAD: Motociklista se ZAKUCAO u automobil! TROJE povređeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 22 sata na putu Topola-Beograd..Prema nezvaničnim informacijama, tri osobe su povređene i prebačene u KC Kragujevac..Kako prenosi topolski radio, nesreća se dogodila na delu puta kod restorana "Jezero" blizu ulaza u Topolu...Uviđaj je u toku,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.