Izvor: Pančevac-online.com, 10.Apr.2023, 11:10

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRAGUJEVCA: U direktnom sudaru automobila i kamiona povređene tri osobe! FOTO

Tri osobe povređene su u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Topola – Kragujevac, u kojoj je došlo do direktnog sudara putničkog vozila i kamiona u mestu Desimirovac. Prema nezvaničnim informacijama, saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 7 sati, kako navode očevici od siline udarca automobil je prepolovljen i potpuno uništen. Na […] The post TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRAGUJEVCA: U direktnom sudaru automobila i kamiona povređene tri osobe! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje povređenih u saobraćajnom udesu na putu Kragujevac-Topola

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2023

U mestu Desimirovac došlo je jutros do saobraćajne nesreće između teretnog i putničkog vozila i tri povređene osobe su prevezene u kragujevačku bolnicu, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

UDARIO ŽENU DOK JE PRELAZILA ULICU, PA POBEGAO Saobraćjna nesreća na Vidikovcu: Od siline udarca ostala je na mestu mrtva

Izvor: Blic, 11.Apr.2023, 01:03

Žena (35) stradala je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se nešto iza ponoći dogodila u Ulici kneza Višeslava u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.