TERAO DEVOJKU NA PROSTITUCIJU? Uhapšen Kragujevčanin osumnjičen za trgovinu ljudima

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 20:04

TERAO DEVOJKU NA PROSTITUCIJU? Uhapšen Kragujevčanin osumnjičen za trgovinu ljudima

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Kragujevačka policija uhapsila je R. K. (28) iz ovog grada, koji je osumnjičen da je izvršio krivično delo trgovina ljudima, saopštila je PU Kragujevac.

On se sumnjiči da je, tokom 2020. i 2021. godine u Kragujevcu, upotrebom sile i pretnje, više puta primorao dvadesetšestogodišnjakinju na prostituciju, a novac koji je dobijala, on je prisvajao.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kragujevčanin uhapšen zbog sumnje da je primoravao devojku na prostituciju i novac prisvajao za sebe

Izvor: Radio 021, 09.Dec.2022, 08:16

Kragujevčanin R.K. (28) uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovina ljudima, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) u Kragujevcu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.