Izvor: Pančevac-online.com, 06.Maj.2023, 14:32

TAKSISTA KOGA JE KIDNAPOVAO MONSTRUM IZ MLADENOVCA NE PROGOVARA! Tražio je da ga niko ništa ne pita jer je još u velikom šoku!

U.B. (21), osumnjičen za masovno ubistvo u Mladenovcu, koji je u svom krvavom piru ubio osmoro i ranio 14 mladih u Malom Orašju i Duboni, pobegao je u kuću svojih rođaka u Vinjištu kod Kragujevca tako što je kidnapovao taksistu i naterao ga da ga odveze na odredište! – Čovek je još istraumiran, sa nama […] The post TAKSISTA KOGA JE KIDNAPOVAO MONSTRUM IZ MLADENOVCA NE PROGOVARA! Tražio je da ga niko ništa ne pita jer je još u velikom šoku! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.