Sve do 20. januara odabrana filmska ostvarenja po super ceni od 250 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2021, 12:39

Sve do 20. januara odabrana filmska ostvarenja po super ceni od 250 dinara

JANUARSKI MARATON FILMOVA U CINEPLEXX KRAGUJEVAC PLAZA BIOSKOPU

Praznična euforija u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza i dalje traje, a januar je  idealan mesec za retrospektivu i prisećanje na omiljene filmske junake na velikom platnu! U Cineplexx  Kragujevac Plaza bioskopu, u periodu od 14. do 20. januara pridružite se filmskom maratonu i pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<  sjajne naslove za sve generacije po ceni ulaznice od 250 dinara. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa ili  putem Cineplexx aplikacije!

Vratimo junake koji su obeležili prethodne godine i započnimo ovu 2021. uz sjajnu ponudu kojoj se ne može  odoleti.

Ljubitelji animiranih avantura, uživaćete u prazničnim naslovima u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu – duhovitom i vizuelno očaravajućem filmu „Grinč“ , porodičnoj prazničnoj komediji „Deda Mraz i kompanija“ uz  sjajnu sihronizaciju koju predvode Nikola Kojo, Bojan Perić i Jelena Tomašević, snežnoj animiranoj priči  „Vreme je za sankanje“ i pravoj porodičnoj igranoj avanturi „Lesi se vraća kući“ sinhronizovanoj na srpski jezik.

Ukoliko ste propustili da pogledate kako se Miloš Biković snašao u fantastičnoj komediji ,,Sluga“, ovo je sjajna  prilika. Romantični naslovi tokom praznika uvek su u modi, pa će nam izvanredna Ema Tompson i Henri Golding dočarati pravu ljubavnu priču u filmu „Prošlog Božića“. 

Sjajni naslovi po sniženoj ceni ulaznice očekuju vam u omiljenom bioskopu u gradu. Vidimo se.

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika  nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.