Šumadinke poklekle u poslednjoj sekundi

Izvor: KGsport.info, 23.Feb.2014, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumadinke poklekle u poslednjoj sekundi

Košarkašice Šumadije doživele su i treći poraz u nizu, pošto su u utakmici 20. kola Prve lige poražene u Srobranu od istoimene ekipe sa 70:68, po četvrtinama 23:11, 17:22, 9:20, 21:15.
Kragujevčanke su u većem delu susreta bile u rezultatskom deficitu. Prednost domaćih igračica bila je i dvocifrena u više navrata, ali se “Šumadinke“ nisu predavale, pa su početkom poslednje četvrtine stigle do preokreta (61:56).
U poslednja dva minuta ušlo se u neizvesnu završnicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << jer je domaćin izjednačio rezultat na 64:64. Uspele su gošće da povedu 68:65, a onda je Srbrobran smanjio na 68:67. Imale su Kragujevčanke priliku da overe pobedu, ali je prvo Ćulafić pogrešila u dodavanju, da bi potom i Račićeva promašila za dva poena. Domaćin je imao samo par sekundi da organizuje napad, lopta je došla do Jelice Domazet, koja je iz očaja, preko ruke šutnula za tri i pogodila za trijumf svoje ekipe.
Aleksandra Račić bila je najefikasnija na meču sa 20 poena. Dvocifrena u Šumadiji bila je još Jovana Čkovrić sa 11 koševa. U pobedničkom timu istakle su se Sonja Marić sa 16, Domazet sa 15 i Zolotić i Krnjetin sa 14 poena.
Šumadiji je ovo već treći uzastopni pozraz, ali to mnogo i ne čudi, obzirom da su imale jako težak raspored u prethodonom periodu. Trenutno su osme na tabeli sa 29 bodova (9 pobeda i 11 poraza). U narednom kolu izabranice trenera Darka Jakovljevića dočekaće ekipu Šapca.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.